Sivut

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lauantain päivänä

Hiih, Pumba ja Petu


Nyt ei tarvinnut paljoa harmitella harvinaisuusmäärän kirsikkapuista. Voikukkapelto oli sen sijaan aivan mahtava näky! Kesä on jo melkein ovella, saisi olla vielä vähän lämpimämpääkin. Toivotaan, ettei koirien puolesta tulisi liian kuuma kesä. Ja juu, näiden juoksemisen jälkeen oli pojilla aivan keltaiset jalat!!! Saatiin pestyä vahvan keltaisuuden pois, jäi silti vielä vähän keltaista... Ei ollut helppoo pestä pois! Ja lisäksi Petu löysi keskeltä keltaiselta mereltä mahtavan ison kakkakasan, minkä päälle kieriskellä ja syödä sitä.. Ihana haju..
      Petulta löytyi yksi punkki, joka käveli Petun niskassa suihkun pesun aikana. Yök. Muita punkkeja ei toistaiseksi löytynyt tältä päivältä. Petulla on punkkisuojana tabletin muodossa suun kautta nieltävänä, Bravecto. Tämä tabletti tappaa punkin, kun se imee koiralta verta. Oli muuten iiiiiiiso tabletti... Mutta se tuntui parhaalta ratkaisulta kokeilla tätä, sillä kesällä uidaan varmastikin paljon. 

Minkälainen punkkisuoja teillä on?


Ennen ---->
----> Jälkeen

13 kommenttia:

  1. Oi että ihania kuvia, etenkin noi kaksi viimeistä! Meillä on ollut käytössä niskaan ja hännäntyveen laitettavaa Expottia, mutta ei ole ihan hirveän hyvin tehonnut ja kun expotin vaikutus loppuu niin kokeillaan jotain uutta. Toi bravecto kuulostaa hyvältä, kun dinakin tulee varmasti kesän aikana käymään paljon uimassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ei oikein tehonnut. Se on vähän hankalaa kun pitää vain kokeilla kaikkea. Kun kaikkikaan aine ei välttämättä sovi koiralle edes :S En tiedä, karkottaako Bravecto tulemasta punkkien menemään koiraan kiinni. No, ainakin tappaa punkin jos se käy koiraan kiinni :D mä olen kyllä miettinyt, ehtiikö punkki tarttumaan koiraan jotain, mutta ehkä ei ehdi tartuttamaan jos se kuitenkin kuolee, kai. Tuota Bravectoa saa eläinlääkäriltä, apteekissa ei löydy sitä. Yksi tabletti kestää 3 kuukautta. Kesän aikana pitäisi sitten ostaa toisen tabletin vielä. Monet ja eläinlääkärikin suositteli tuota. Niin päätin kokeilla sitten :) uimisen kannalta olisikin tosi hyvä! Ja kiitos kommentistasi! :D

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia! :) Täälläkin on käyty riehumassa voikukkapellolla, uutta linssiä testailemassa! Ja Tuitunkin tassut ja maha ovat olleet aivan keltaiset joka kerta... :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoijoiii, odotan innolla sun kuvia voikukkapellosta! Ehkä tekee vaan pahaa katsella semmosia kun sitten nousee valovoimaisen objektiivin kuumetta.. :D Hahah, se keltaisuus on vaa merkki siitä et koira on päässy riehumaan! ;D

      Poista
    2. Niinhän se on ;) oii kiitos! :)) toi 85mm on kyllä sellainen putki, että siinä on hinta-laatusuhde kohdillaan, ja paljon valovoimaa! www.superkuva.fi on aika halpa nettikauppa, ja sieltä tilasin myös tuon omani :)

      Poista
    3. Hyvä tietää! Varmasti sitä sivustoa käyn tutkimassa! 85mm vaikuttaa oikein hyvältä. Pitää vain katsella ja koittaa säästellä rahaa vielä.

      Poista
  3. Kivoja kuvia taas! ^_^ Missä moinen pelto on?

    Meillä ei ole käytössä mitään punkkisuojaa. Pikkukoiralla oli joskus hankalia litkuja, mutta sittemmin se siirtyi käyttämään Scaliborin pantaa. Kummassakin hyvä teho, mutta panta meille ehdottomasti helpompi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Turussa, juuri tuo pelto oli Kuralassa. Oltiin lampaiden aitauksessa, muttei siinä kyllä ollut lampaita (olivat vaa toisessa pienessä aitauksessa missä oli pelkkiä ruohoa vaa) ja se aitaus oli ihan todella iso, siinä oli iha täynnä voikukkia! Sinne sit vaan mentiin. Muutamat muutkin ihmiset kävivät välillä ihastelemassa voikukkia siellä myös, joku jopa makoili ja toinen otti siitä kuvan heh. :D

      Mekin käytettiin Scaliborin pantaa viime vuonna, mut koko ajan otettiin se pois käytöstä siksi kun käytiin usein uimassa ja sit välillä Petu kieri kakassa tai joko kurassa ja piti tietenkin pestä, sit jotenkin pannan käyttö oli vaa jäänyt pois käytöstä.. :D onneksi punkkia ei viime vuonna löydetty! :)

      Poista
    2. Mä samana päivänä itse asiassa ajoin sen pellon ohi ja äkkäsin, että toihan se. :-D Enkä sitten taas kuukauteen muistanut tulla kurkkaamaan mitään vastausta kommenttiin.

      Poista
  4. Ihania voikukkapeltoja! Ja hah, hienot koirat niillä juoksentelun jälkeen. :D Näkee hyvin sen, että voikukkaa voi tosiaan käyttää luomuvärien tekemiseen, siinä on vahva pigmentti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah koirat tosiaan ihan keltaisia tuon juoksentelun jälkeen :D ja muuten mikä luomuväri? tarkoitatko jotain luomiväriä tai jotain hiusten luomuvärjäystä?

      Poista