lauantai 16. toukokuuta 2015

Hetki Kupittaalla

Viime viikonlopulla päätin metsästää pinkkejä puita, niitä kirsikkapuita. Niiden taustalla Petu voisi poseerata kameralle. Yritin ajella ympärin Turkua, mutten en oikein löytänyt missä täällä niitä puita olisi.
      Helsingissähän olisi Roihuvuorella kirsikkapuisto, se olisi ihan kunnollinen kuvauspaikka! No, haave sikseen, kun olisi ollut liian pitkä ajelu-matka pienen kuvaus-reissun takia. Pari pinkkejä puita löytyi Kupittaalla, sinne vaan sitten mentiin.
      Oli hankalaa saada Petu kirsikkapuun viereen samaan kuvaan, kun puun pinkit kukat oli liian korkealla. Nnääh... Ensi vuonna kirsikkapuiden kukkimisaikaan uudella reissulla voisi sitten ottaa mukaan tuolin, johon Petu voi istua. Harmi vaan, kun nuo kukat kukkii niin lyhyen aikaan toukokuussa. On nimittäin nättejä kukkia! Samalla käveltiin Kupittaan puiston alueella pienen lenkin.

Saanks mä niitä nameja???
Lintujen bongausta!

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Sulla on siisti ulkoasu blogissa, tykkään! Ainut keksimäni parannus on se, että tekstin voisi tasata molemmille puolille, muuten hyvä:) Ihana kultsi:)


  RadiancePaw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tasaan tekstiä jatkossa :) ja voi kyllä, ihana kultsi tosiaan <3

   Poista
 2. Tosi ihania kuvia! :)) kirsikkapuut täydessä kukassa ovat tosiaan niin kauniita, ja mitä parhain kuvaustausta! Harmi, että niitä on Suomessa niin harvassa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Niitä todellakin näkyy olevan tosi vähän Suomessa :( ja kiitos!! :)

   Poista
 3. Tosi sulosia kuvia! Oon kuolannut niin paljon kaikki kirsikkapuukuvia, ja oon ihan katkera kun en ole täältäpäin mistään löytänyt vastaavia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, uskon, että on tuollainen himo saada otettua sellaisia kuvia. Ne on vaan niin kauniita! Pitäisi itsekin vielä yrittää tutkia, missä hyviä paikkoja olisi lähempänä, niin osaisi ensi vuonna mennä sopivaan paikkaan. Niin, ettei ole äkkilähtöä Helsinkiin :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Harmi kun Keski-Suomessa ei ole kirsikkapuita :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö siellä päin ole sellaisia?! :( ei kenties jossain puistossa istutettuna? Harmi.. :(

   Poista
  2. Ei taida olla, kun jotain pieniä ihmisten omissa pihoissa :( Mutta onneksi omenapuukin on kaunis, kun se kukkii nyt! :)

   Poista
  3. ... liian harvinainen puu siis tuo kirsikkapuu :/
   Onneksi niin, kun omenapuukin on myös nätti näky! :)

   Poista
 5. Pistän paremmaksi: en oo ikinä nähnyt kirsikkapuuta livenä! Ainakaan niin, että tietäisin kyseessä olevan kirsikkapuu. Olen toki joskus poistunut täältä perähikiältä jopa kehä ykkösen sisäpuolelle, mutta siellä ahdistavassa ihmisvilinässä jäi kyllä landelta puut bongaamatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä päin en ole itsekään käynyt, olen vain nähnyt muiden kuvia sieltä. Ihan upeita kuvia on!

   Sun täytyy saada kerrankin kirsikkapuuta nähdyksi elämäsi aikana! :D Keväällä toukokuussa parhain näky, kun on noita kukkivia pinkkejä silloin. Mutta jo nyt ei ole enää parhaimmillaan :/

   Poista