sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Pitkästä aikaa!

Tämä bloggaaminen oli ihan jäänyt, ihan syystäkin, kun oli ollut koko ajan putkeen kaikkea ja kaikki menot buukattu viime viikkoihin täyteen. Sellainen ihme putki :D Olen siis ollut työkokeilussa rakennusmaalarin alalla. Tarkoituksena tutustua alaan miettien opiskellakseni ehkä sitä vaihtamalla alaa. Olen kyllä tykännyt paljon, vaikkakin välillä kädet väsyy hieman. Ja sitten viime viikolla kävin hoitamassa yhtä hevosta koko viikon, kun omistaja oli ulkomailla. Lisäksi oli omat muut heppailut, kuten tallihommia ja ratsastustunti toisella tallilla, Petun kanssa tokoilu ja vepeily, ja tietysti lenkkeilyt yms. Ja toki Lekekin oli Petun kanssa jos minä hevostallilla. Yhden kerran käytiin pitkästä aikaa match showissa, eipä sieltä voitettu mitään. Mutta hienosti kuitenkin sujui siellä, kun Petu käyttäytyi hyvin.

Huomenna on viimeinen kerta tokon tunti, silloin käydään taas tasotestejä jokaista tehtäviin kohden ja sitten verrataan, ollaanko yhtään kehittyneitä verrattuna kurssin ekalla tunnilla. Tuntuu, ettei olla kovin paljoa ehditty treenaamaan kotona kuin vain hieman. Joten en voi paljoa odottaa mitään suurta ihmettä huomisesta.
Ja sitten tiistaina illalla on vesipelastus. Saa nähdä, miten siellä sujuu! Toivottavasti vähän paremmin kuin viimeksi, kun viimeksi itse uiminen rannalta kohti kumivenettä ei onnistunut, jotenkin siinä uimisessa oli yhtäkkiä ongelmana että veden pohja loppui liian nopeasti, tällöin ei halunnut lähteä uimaan....... (aikaisemmin uinut monta kertaa, jopa huhtikuussakin vaikka vesi oli kylmää)  Mutta ihme kyllä, kun onnistui saada Petun rohkaisemaan hyppäämään kumiveneeltä veteen uiden rantaan, tätä toistettiin toisen kerran ja oli silloin vähän varmempi hyppy oli, vaikkakin epäröiden. Kerta se on ihan ensimmäinen! Hieno mies, Petu!

Ai niin, yksi juttu vielä! Toukokuussa käytiin Helsingissä lonkka-ja kyynärkuvauksissa. Silmätarkistuksessa todettiin silmät terveeksi, ei perinnöllisiä silmäsairauksia. Pallitkin terveet, en tiennyt, että niitäkin tutkitaan. Ja sitten kennelliitolta tuli vahvistukset tuloksissa, eli lonkat B/B ja kyynärät 0/0. Hyvät tulokset Petu-pojalla! :)

 Alla vähän sekalaisia kuvia viikonlopusta, vanhempieni luona, mamman ja papan luona oltu. Siskon Attila on muuten vähän kasvannut! :)

Hyttynen kävi ilmeisesti ärsyttämässä :D
Tällä 50mm putkella puuttuu vastavalon suoja, siksi tuli tuo vastavalon efekti. Mut tässä Petu tuijotteli ihan koko ajan naapurin kania. :D
<3
Mamma rapsuttelemassa Petua, hih.

Kuten varmaan jo huomasitte, tänään uudistin ulkoasun! Halusin vähän sellaista vehreän tunnelmaa ja yksinkertaista, samalla banneri tuli myös vaihtoon. Mitä tykkäätte?8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! Ja tosi nätti tää uusi ulkoasu, siisti ja mukavan kesäinen :)

  VastaaPoista
 2. Hieno ja ihanan raikas ulkoasu ja nättejä kuvia!

  VastaaPoista
 3. Onnea lonkkien ja kyynärien hyvistä tuloksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huh, hyvät tulokset niistä tosiaan tuli! :)

   Poista
 4. Toi mutruhuuli kuva on kyllä ihan ylisöpö! :D Onnea hyvistä lonkka ja kyynär -kuvista! Ja tää uusi ulkoasu on tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih!! Hän on aina vähän semmoinen söpönen mutruhuulinen poika :D ja kiva kuulla, kiiitoksia paljon!

   Poista