Sivut

tiistai 3. helmikuuta 2015

Winter wonderland


     Ihanan talvista taas! Satoi taas lunta ihan mukavasti, vielä vähän lisää lunta olisi jees. Mutta sittenhän voi joskus käydä pohjoisempana... Petun kanssa tehtiin vajaa 7 kilometrin kävelylenkki. Taas tulee todettua, että Petu rakastaa talvessa todellakin lunta ja juosta melkoisen paksulla lumisella pellolla, jossa pitää kunnolla juosta, suurimmaksi osin kuitenkin käveltiin poluilla. Lumikasoissa on aina mukavaa kieriskellä. Lenkin jälkeen oli pojalla mukavaa nukahtaa heti. Älä kesä ihan vielä tule, hus hus kaiken maailman itikat, punkit ja käärmeet... Nauttikaamme tästä talvesta vielä kun voidaan!

7 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, etenkin toi eka on tosi upee! :)

    VastaaPoista
  2. Tännekkin satoi paljon lunta. Toisaalta sitä ei olis ehkä enää kauheasti kaivannut, ajatukset on jo niin keväässä ja kesäsäkkin! Mutta onhan toki kovin kaunista ulkona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. :D Onhan kevät ja kesä ihanaa aikaa. Rakastan myös! Eniten nimenomaan ärsyttää ne itikat, punkit, käärmeet, joita pitää varoa.. Heppailun kannalta kesäkin on kivempi, kun talvella on vaan ollut epämääräisesti lunta, paljon jäitä maassa, nii aina ei pysty ratsastamaan kunnolla ilman maneesia. Tuntuu vaan, ettei lunta ollut tarpeeksi kunnolla pitkiin aikoihin, nii nautin tästä. :)

      Poista