Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

Valkeita päiviä

Keskiviikkona käytiin metsässä. Osin paikoin olikin aika paljon lunta, jopa melkein polviin asti, mutta suurimmaksi osin kuitenkin vaan talvikenkieni korkeuksiin. Ei sittenkään Lappiin tarvitse mennä, heheh. Petua ei tietenkään lumet haittaa mitään, kun on aina innolla juoksemassa lumikasoilla. Aika nätti päivä oli, hieman näkyi sinistä taivasta pilvien seasta! Harmi, ettei taivas ollut ihan paljaana sinä hetkenä. Valkoinen maisema piristi ihan ihmeen paljon.
    Eilen (torstaina) Petu täytti 19 kuukautta. Juu-u, tarkkaa hommaa laskea edelleen Petun ikää kuukausilla... Ja minä taas vanhenin yhdellä vuodella tänään... kaksikymmentäneljä vuotta  v-a-n-h-a. Miten kivaa.. Ja mikäs sen kunniaksi?? En mitenkään erikoista. Illalla lettuja!! Niihin ei vaan kyllästy koskaan, tajuttoman hyviä, aina. Ja koiruuksia, metsään taas mennään! Oi, niitä koirien riemuja... Viikonloppuna sitten ollaan sukuloimassa vanhempieni luona. Petu tykkää!




Huom! Acting Top Dog-bloggaaja teki koirablogit.net-sivuston, johon on tarkoitus lisätä erilaisia koirablogeja. Käykäähän täyttämässä lomaketta blogistasi, jotta sitten tekijä koodailee sen näkyviin listalle. Näin pystytään löytämään uusia blogeja luettavaksi!



11 kommenttia:

  1. Paljon onneaa, Ansu! 💜💜💜
    Toiha hyvä, että löytyy helpommin muita koirablogia.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!
      Joo, se on hyvä! Ainakin jos haluaa etsiä uutta luettavaa :)

      Poista
  2. Paljon onnea isolle neidille!! :-)

    Mukavan talvisia ja riehakkaita kuvia - tykkään etenkin tuosta toiseksi viimeistä kuvasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!!

      Joo, vihdoinkin on tullut otettua talvisia kuvia kun on vihdoinkin tarpeeksi lunta täällä päin! :D toi kuva on niin kivan erilainen! Petu alkoi pureskella oksia siinä :D

      Poista
  3. Paljon onnea! :) Ja ihanan tunnelmallisia kuvia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Todellakin, olen kaivannut tuollaista kunnon lumimaisemaa tänne Turkuun! :)

      Poista
  4. Ompa ihania kuvia! Olen ihan sanaton <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli niin hyvä kuvauspäivä, kun luntakin oli niin kivan paljon <3

      Poista