maanantai 26. tammikuuta 2015

Sohvan hurmuri

Kun siskoni oli yötä meillä ja mennyt jo kotiin, en ole sen jälkeen vielä laittanut vuodesohvan takaisin kuntoon. Niinpä, joku karvainen blondi pääsi sinne vuodesohvalle nautiskelemaan. Normaalisti ei Petu saa sänkyyn tulla, mutta sohvalle saa tulla. Eh, ei tämä maailmaa kaada jos koira menee vuodesohvalle, paitsi jos joku vieras tulee tonne nukkumaan, nii ei sitten Petu saa tulla häiritsemään. Kattokaa nyt, miten koira nauttii! Pitäisi joskus ruveta tekemään Petulle ihka oman koirasängyn!

Aaah!!
Tuu emäntä mukaan seuraan! Täällähän on vaik kuinka paljon tilaaa jopa kymmenelle koirille!
Tsihihiihhiiii
Annas se lelu takais!!
Ikean leluja voin suositella, ne on kivoja ja aika halpojakin!
Olipas väsyttävää leikkiä...

10 kommenttia:

 1. Eikä miten söpö toi eka kuva! :D

  VastaaPoista
 2. Voi ihana! Ikean pehmot on kivoja, niillä ei oo syötäviä kovia silmiä eikä nenuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!! Eikä ne ikean lelut rikkoonnu helposti, tai no Petu ei oikeastaan tuhoa lelujaan, paitsi jokunen kerta sai leluun reiän ja keräsi siitä lelun pumpulit lattialle mut se oli lemmikkikaupasta ostettu, ei kyllä ollu kovin kestävää materiaalia :D

   Poista
 3. Niin ihana Petu! <33 Meiltä löytyy myös tuo sama ikean kultsu, ikean lelut ovat kyllä niin käteviä kun niillä ei ole mitään syötäviä silmiä tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi ettei ole sellaisia kovia silmiä niissä ikean leluissa! :) Kiva, kun teilläkin samanlainen! Ostettiin totaa lelua joululahjaksi Petulle :)

   Poista
 4. Kiva kun kommentoit blogiini niin tajusin tulla katsomaan sinun todella mukavaa blogia!!

  VastaaPoista