Sivut

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kevät tulee pian

Joissakin paikoissa ei ole niin paljoa lunta, kyllä sitä lunta on vielä. Lumi onkin sellasta kovaa. Viime viikonloppuna lämpöä nousi +7 asteeseen. Nopeasti kuitenkin laski taas hieman pakkasen puolelle. Kyllä se kevät pian tulee! Ainakin odotan jo. Vaikka talvesta tykkään kovin, mutten tästä etelän epämääräisestä talvesta. Maaliskuun puolella olisi tokon infotilaisuus Aurannuuskut-yhdistyksessä, josta tiedettäisiin lisää kevään kursseista. Sitten haluaisin ilmoittautua sinne tokon kurssille! Saa nähdä, kuinka käy, päästäänkö kurssille.

Alla viime aikaisimmat sekalaiset kuvat:


Tokon kurssia odotellessa......
Vähän pinkkiä!
Nöpönenä <3

6 kommenttia:

  1. Minuakin ärsyttää Etälän epämääräiset talvet, yhtenä päivänä on -15 astetta ja heti seuraavana päivänä +5 asetta. Kivoja kuvia, toivottavasti pääsette kurssille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaankaan ollut lämpö kovin tasainen... Luntakin tulee, milloin huvittaa tulla..
      Kiitos! Toivotaan parasta! :)

      Poista
  2. Ihan älytön talvi tänä vuonna ja olihan se surkea viime vuonna myös.. Pitäisi muuttaa varmaan pohjosempaan jos Suomessa vielä haluaa asua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Toivotaan, että seuraava talvi olisi parempi.. Ja kyllä, täytyisi kanssa muuttaa pohjoisempaan! Tai tehdä edes reissuja pohjoiseen :)

      Poista
  3. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Tämä talvi on ollut kyllä ihan älytön - välillä on satanut vettä ja välillä on lunta niin paljon, että siihen melkein hukkuu. Kaikkein pahin keli on ollut tuo sade, sillä se tekee jokapaikan ihan peilijääksi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä!! Musta ihan tuntuu siltä, että ihan tosi usein on ollut jäätä maassa. Ja sit täällä Turussa tuulee aika helposti.. Onhan mulla onneksi toppahousut, talvikengät, nii ei ole kylmää. Tuo lumen paljous saisi mun puolesta olla useammankin kerran :D

      Poista