Sivut

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Rakas joulupukki

Meillä ollaan oltu tänä vuonna niin kilttejä kuin olla ja voi. Uskalletaan toivoa jotain joulupukilta, tietenkään ei niitä lahjoja ole pakko saada. Jos jotain pitää toivoa, niin alla on esimerkkejä toiveista. Kuitenkaan mitään turhia tavaroita ei haluta saada, mitä hyötyä niistäkin olisi. Tärkeintä, että on jouluna mukavaa olla. Syödä hyvää ruokaa... Ooh, sitä joulukinkkua, lanttulaatikkoa, jne. Ja rentoutua vanhempiemme kylissä, varmastikin käydään myös mammalla ja papalla kyläilemässä. Petukin nauttii huiman suuresta rapsuttelun määrästä.

Petun toiveet:
Juu-u, koskaan ei ole liikaa koiralle :D
Erilaisia koulutusnameja, niitä tulee aina käytettyä tai siis syötyä! (Ei tietenkään kaikkea päivässä, pistetään Petun herkkukaappiin säästöön.) Brit Care adult lamb&rice-koiranruoka, se on kyllä lahjaksi kiva, sillä se on aika kallis. Sitä Petu syö tällä hetkellä. Nahkaisia puruluita, (taisi olla possua?) rengasluu on aika hyvä, kun sen aloittaminen pureskeluun vaatii vähän enemmän aikaa. Petu kun pureskelee luita niin nopeasti ja syö vaikka kokonaan. Ja hirven puruluukin tuntuu sopivan Petulle ihan hyvin. Possunkorvat ovat Petun mielestä herkullisia välipaloiksi! Hampaille hyvää purutikkuja ja mustikanmakuinen purutikku maistuu liiankin hyvin Petulle! Pehmolelut on Petun yksi parhaista leluista vinkuvien lelujen lisäksi.

Emännän toiveet:

Valovoimainen putki, Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM II, sitä hädin tuskin tulen saamaan, kun on järkyttävän kallis. Mutta ehkä joskus itse hankin! Joka jouluinen ehdoton toiveena on suklaata, suklaata ja vielä kerran suklaata! Jos joku kun ei tiedä, niin olen suklaan suurkuluttaja... Lahja-rahoilla on aina käyttöä, varsinkin kun juuri tällä hetkellä en ole töissä.

Isännän toiveet:

Itse asiassa en nyt kysynyt isännän toiveita. Mutta nämä ovat niitä, joista tiedän isännän ilahtuvan. Hieman uudempi mallinen Volvo olisi hänen mielestään ihanaa, mutta rakastaa silti ajaa nykyisellä vanhemmalla Volvolla. Julia-suklaat on Leken joka joulun suosikkeja! Frisbeegolfin kori olisi ihan huippu juttu hänen harrastuksen puolesta, voi vain mennä pihalle tai johonkin kävelymatkan päähän metsään heittelemään kiekkoja ja kantaa koria mukaan mihin vaan.


Hyvää joulun odotusta!


 photo _MG_9798_zps87efcf60.jpg
P.S. Tontut kurkkii jo...

2 kommenttia:

  1. Eikä miten ihana kuva tonttu-Petusta! :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah, siitä oli muuten vaikeaa ottaa kuvaa.. sitä ei kiinnostanut yhtään poseerata lakki päässä :D

      Poista