tiistai 23. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!

Taitaakin tulla tännekin valkoinen joulu. Ihanasti on satanut lunta, toivottavasti nyt pysyisi maassa jonkun aikaa! Tuli ihan heti talvinen fiilis, kun Petun kanssa käytiin lenkeillä! Petullakin sama fiilis, kun lähti sukeltelemaan lumikasoille... Heh. Muistakaa syödä jouluna hyvin ja ulkoilla paljon! Ja rentoutua!    
      


Ihanaa joulua teille kaikille!

   Täytyy muuten tehdä uusiksi noita koiran pipareita, kun homeeksi menivät jo viikon aikana.. En kai kuivattanut niitä pipareita tarpeeksi kunnolla uunin jälkeen (kävin vaan Petun kanssa jonkun 40min lenkillä ja sitten piparit laatikkoon), ja ehkä jääkaappiinkin olisi hyvä idea laittaa säilyttämään.


P.S.Älkää muuten luulko minun saavan aina onnistumisia kuvia. Ei todellakaan ole helppoa saada. Sen kunniaksi tänne epäonnistumisia joulukortin yrityksiä. Näitä alla olevia talvisia kuvia otettu marraskuulta, silloin kun oli hetken aikaa lunta. Välillä onnistumisia kuvia tulee vähemmän kuin olisi toivonut. Kortin kuvauksissa oli juurikin epäonnistumisten aika. Nauttikaa näistä epäonnistumisista kuvista! Tosin miksei näistäkin olisi voinut korttiin laittaa huumorilla.. Heheh. Mamma ehkä nauraisi vaan.


Petu: Ei kiinnosta. Ankeaa joulun odotusta vaan!
Petu: Mullehan sopii paremmin pitää lakkia suussa! Ihka aito noutaja! Ja sitä paitsi kaljuna oleminen on paljon kivempaa.
Vaikeeta, kun ei ole koira yhtään kiinnostunut, suurin osin tämän kaltaisia kuvia :D
Petu vastaan tonttulakki-sota! part 1.
Petu vastaan tonttulakki-sota! part 2.
Petu: Jes! Mä voitin! Lakki tippuu... muahahaa.
Lakki voitti! Nöyryytys!!
Onneksi kahdensadan kuvien joukosta saatiin yksi ainoa onnistuminen kuva korttiin! Ilman totaa copyrightia tietty.


Hyvää joulua!!


6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!! :D Noi "epäonnistuneetkin" on niin hauskoja, että olis kelvannu korttiin ! Ja mulla on Viivin kanssa ihan sama ongelma, että se ei hymyile kuvassa vaan tuijottaa totisena eteen päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, luulin Viivin olevan helpompi kuvattava kohde kun taitavasti sait aina hyviä kuvia siitä :D Petun kanssa on vaikeaa kuvata yksikseni, täytyy aina ottaa ihan miljoonia kuvia, nii on edes muutama onnistunut kuva :D nii, ehkäpä ensi vuonna vuorostaan joku "epäonnistunut" kuva korttiin :D

   Poista
 2. Ihastuttavia kuvia! Petu on niin suloinen :D

  VastaaPoista
 3. ei ole ollenkaan epäonnistuneita :)

  VastaaPoista