sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Åbo Åpen Show

Tänään oltiin Turun Metsämäellä Åbo Åpen Showissa, kultaistennoutajien epävirallisissa näyttelyissä. Petu on sitä ennen käynyt yhteensä 3 kertaa match showissa, viimeksi muutama viikko sitten. Ei voitettu niissä mitään, mutta meni kuitenkin hyvin ja Petulle (ja itselleni) hyviä kokemuksia talteen.
     Tällä kertaa en nyt Petua esittänyt. Olin viime maanantaina nyrjähtänyt nilkkani, vaikka nilkka on nyt jo paljon parempi (vielä kipeä on), mutta Petun serkku Rockyn omistaja pääsi esittämään Petua. Kyllä huomasi, että oli kokenut tyyppi! Osasi ihan heti Petun kuuntelemaan kiinnostuneesti ja hyvin poika käyttäytyi. Petu pysyi seisotuksessa tosi hyvin paikallaan pitkään ja liikkui hyvin mukana kehässä. Peukkuja Petulle ja Rockyn omistajalle, Heidille! Iso kiitos hänelle Petun esittämisestä! Oli ihanaa katsella Petun toisen kanssa, mikä meni tosi hyvin.
     Ihana kasvattaja trimmasi Petun kaulan karvoja ennen näyttelyä. Tuli taas nätti poika. Tarkoitus on kyllä hankkia jossain kohtaa kaksipuoleiset ohennussakset, saa kyllä kommentissa sanoa jotain saksien suosituksia, jos jotain suosittelee.
     Oli tosi mukavaa käydä siellä ja myös kiva saada arvostelulapun. Petu sijoittui urosten junioriluokassa 3.sijalle. Petun ensimmäinen ruusuke! Keksittiin jo laittaa se seinälle, viereen tulisi laittaa joku päivä Petusta taulukuvan.
 Alla on jotain kuvia Åbo Åpenista.


2 kommenttia:

  1. Mistä ootte muuten hankkinu ton Petun näyttelyhihnan? Se tuntu paljon kivemmalta kädessä kun nää mun pyöreen malliset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatiin se lainaksi vaan, kun lähinnä vaan kokeilen noita näyttelyitä. Voin kyllä kysyä, mistä se on ostettu! :)

      Poista