Sivut

torstai 16. lokakuuta 2014

Iloiset koiratreffit ja muuta

Pitkästä aikaan Petu tapasi Dinan! Molemmat oli ihan onnessaan, juoksivat täyttä vauhtia ja leikkivät riehuen metsässä. Koirilla oli niin kivaa. Leikkiminen on ihan parasta. Hirveen paljoa kuvia ei nyt tullut otettua, kun kameran akku oli vähissä. Otin silti kameran mukaan, alla muutamia parhaimpia kuvia.




     Leikkien jälkeen Petua on helpompaa talutella  kun vähän energiaa kului leikkeihin, hih. Eikä vedä hihnassa niin kovin niinkuin ennen leikkejä yleensä veti. Mutta nyt kuitenkin huomattavasti parantunut tuo hihnassa kävely jo ennen leikkejä, ei vedä enää kauheasti ja Petu jopa tulee katsomaan minua kesken toisen koiran kohtaamisesta, vaikka oli niin innostunut kaverikoirastaan. Kas kummaa... Aikaisemmin Petu ei millään meinannut välittää minua ollenkaan, vaan veti hihna tiukalle niin innoissaan kaverikoiraan päin. Pikkuhiljaa ne hihnassa kävelyn harjoitukset alkavat näkyä edes vähän tuloksia jo kaverikoiran kohtaamisen kohdalla! No, kyllähän se ajoittain vetää vieläkin, mutta olen kuitenkin tarpeeksi tyytyväinen kun on nykyään paaaljon parempi, kuin mitä aikaisemmin.. Pikkuhiljaa tulee vieläkin parempi.

Arkitottelevaisuuskurssi loppui. Pitää katsella jotain lajeja, joita voisi mennä kokeilemaan. Luultavasti vasta joskus vuoden vaihteen jälkeen osallistutaan toivottavasti johonkin, kun on varmaan paikat jo täyttä syksyn kohdalta ja sitten ne muut koirakot ovatkin ehtineet tekemään jotain asioita, enkä siis haluaisi kesken kurssille tulemaan. Voidaan toki sitä aina kysellä niitä lajeja ja käydä katsomassa muiden treenejäkin, miksipä ei. Mutta ei meillä mikään kiire siis ole. On vaan kiire saada tänne jo lumisia maisemia! Heheh. Viime talvi oli niin huono, lunta oli niin vähän ja lyhyeen aikaan.. Toivottavasti tuleva talvi olisi parempi, mutta ei kuitenkaan mikään jäätävän kylmä! Ensilumia odotellessa...


Silloin kun oli lunta, kyllä poika tykkäsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti