Sivut

perjantai 23. toukokuuta 2014

Tipsula



Tipsula on tullut nimekseen siitä, kun mammalla ja papalla oli edesmenneeltä Tipsu-nimiseltä koiralta. Mamma tykkäsi kovin silitellä Petua. Pappa taas tykkäsi puhua paljon Lekelle. Heheh. Leke leikkasi nurmikot. Mamma leipoi sämpylöitä. Nami.
     
Suunnattiin takaisin Turkuun. Matkalla Leken kanssa päätettiin käydä nopeasti koiran uimarannalla. Kun Petulla oli koko ajan kuumaa ja joikin paljon vettä, niin se pääsisi viileään meriveteen kahlailemaan. Mutta nyt onnistui Petu uimaan vähän! JES! Pari kertaa vielä heiteltiin keppiä veteen ja Petu haki ne onnistuneesti 1-2metriä uiden, sitten se riittikin jo siihen. Pari leluja olisi kivaa ostaa, mutta sitten kun Petu varmasti osaa ja uskaltaa varmasti uida. Ettei ne lelut jää lainehtimaan kauas mereen hukkaan, kepit ei silloin haittaa..
     Käytiinkin tällä viikolla toisen kerran kasvattajan kanssa koirineen rannalla. Silloin Petu ei vielä uinut, mutta oli kuitenkin kivaa käydä siellä! Alla on eilisestä lyhyt 15sekunnin videopätkä Petun uimisesta. Videolla taitaa olla äänet päällä, toivottavasti ei kuulosta äänet hassuilta kun en itse kuule tuosta videosta mitään. :D




JEE! Hyvä Petu!

6 kommenttia:

  1. Voi veljet, miten ihana koira ja nuo kuvat ovat loistavia! Ihania kesäpäiviä ja uintireissuja : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! Uintireissuja aiotaan tosiaan pitää, jos sitten koira pikkuhiljaa rohkaistuu uimaan kunnolla :) Hyvää kesää sulle myös!

      Poista
  2. Nyt täytyy kysyä neuvoa, kun olen niin pitkään tuskaillut asian kanssa. Miten noita youtube vieoita saa blogiin noin isona?
    Rapsutuksia Petulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kysyä saa! Pääsetpähän pois tuskailemasta asian kanssa. Sano jos et ymmärtänyt selityksestäni, niin koitan sitten ottaa koneeni koko näytöstä kuvan kaappausta ja piirtää siihen jotain opastusta, lähettää sitten sen sulle s-postissa. :)
      Eli
      Youtubessa mene haluamasi videon sivulle -> videoruudun alla lukee "Jaa"
      --> sen jälkeen paina "Upota". Siellä on videon kokojen vaihtoehtoja, mutta voit myös muuttaa kokoa vaihtamalla eri numeroja kokeilemalla, mikä sinusta tuntuu videonruutu sopivan kokoiselta. Sitten kun olet valinnut koon, kopioi kokonaan laatikossa olevaa koodia.

      --> Sitten menet Bloggerin postauksen teon sivulle, jossa pystyt kirjoittelemaan uutta postausta. Siinä vasemmalla ylälaidassa lukee "Luo" ja vieressä on "HTML", paina siihen HTML-kohtaan ja lisäät sinne haluttuun postauksen kohtaan sen youtuben videon koodin! Esikatsele, jos et vaikka tykkää videon koosta, niin voit uudestaan vaihtaa videon kokoa ja upottaa koodin uudestaan html-koodin sinne.

      Voi kuulostaa monimutkaiselta, mutta on oikeasti ihan yksinkertaista :)

      Youtuben videon upottaminen blogiin säästää aika paljon blogin kuvien muistia! :) Vaikka olisi muuten video isonkokoisena blogissa, mutta ei pysty laittamaan samalla videon laatua paremmaksi silleen valmiiksi. Pitää vain laittaa aina videon mutterista paremmalle laadulle :/

      Ja Petu kiittää rapsutuksista! :)

      Poista
    2. Jeee isoiso kiitos, onnistui heti !! :)

      Poista