Sivut

maanantai 5. toukokuuta 2014

Meidän viikonloppumme


(c)Jenna Virtanen
(c)Mari Ala-Sorvari
Leke Jyväskylässä.
Orava!

Ensimmäistä kertaa Petu oli eilen illalla bussissa. Oikein piti kantaa Petu bussiin sisälle, kun Petu ei uskaltanut tulla itse sisälle. Sisällä se itse käveli perässäni. Vähän sitä jännitti bussia. Muuten sujui hyvin ja oli Petu rauhallisena. Olin halunnut nähdä, miten Petu suhtautuu bussissa olemiseen. Nyt sitä päästiin kokemaan!
     Piti viedä Petun Leken vanhemmille hoitoon ja ensimmäistä kertaa yöksi pois kotoa. Se oli niin outoa, kun Petu ei ollut kotona! Ja oli todella outoa, ettei tarvinnut käydä ulkona pissattamassa koiraa ennen nukkumaanmenoa. Aamullakin oli outoa.... Kyllä huomaa, että olen hurahtanut koiran omistamisen elämään! Hihih...
    Hyvin hoito oli kuulemma siellä sujunut, pitihän sitä yöksi hoitoa saada testatuksi. Varmasti uskalletaan viedä taas Petu joskus hoitoon, jos vaikka lähdetään esimerkiksi matkoille. Minulla oli tänään esteratsastuskilpailut, mikä vei koko päivän(!) ja Leke oli Jyväskylässä kuurojen SM-futsalin turnausta katsomassa ja samalla kävikin pelaamassa kaverien kanssa frisbeegolffia. Nyt on ihanaa, kun on molemmat pojat kotona!
  Orava muuten vieraili meidän parvekkeella ja se oleili siinä jonkin aikaa. Hain kameran äkkiä ja otin kuvia oravasta! Laitoin ikkunan oven auki ja kuvasin sitä kautta, kun oli häiritsevästi likainen ikkuna tiellä... Heheh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti