maanantai 12. toukokuuta 2014

Hauska reissu

Petu pääsi tapaamaan sisaruksia. Hän oli niin innostunut poika, niinkuin kaikki muutkin. Oli tosi kivaa nähdä kaikki, paitsi yksi ei tullut mukaan. Harmi, ehkä joskus sitten jos järjestetään taas tapaaminen. Oli siis yhteensä 5 sisaruksia mukana!
    Huiman emäntä leikkasi Petun karvoja, nyt se on siistimmän näköinen! Koirat leikkivät paljon, juoksivat paljon. Petu viihtyi aina välillä jossain pienissä mutalätäköissä. Poika tykkäsi kovin vedestä, muttei uskaltanut uida. Yritti kovin päästä syvemmälle, muttei vaan mennyt. Vesi ei vaan ollut mikään ongelma, uiminen vaan. Kaikki muut uskalsivat ja onnistuivat uida. Kyllä Petu vielä rohkaistuu menemään. Dummy-heittimiä heitetty veteen lammikolle, minkä kautta koirat noutivat hienosti uiden.
    Varista pääsivät koirat tutustumaan. Petu onnistui kantamaan varista. Ehkä Leke menee joku päivä kokeilemaan johonkin jäljestämään riistaa kurssille Petun kanssa. Katsotaan, mitä he tykkäävät!

Hauska reissu oli koirilla! Niitä oli ilo katsella. Kuvia tulikin paljon, hups. Sain käsiteltyä kuvat, niitä on tosi vaikeaa valikoida tänne! Nyt tuleekin poikkeuksellisen paljon kuvia... Onko joku kuva näistä suosikkinne?8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanista koiruista :-)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia, ei noista yhtä suosikkia osaa mitenkään päin valita.
  Tykkään kyllä kovasti noista parista ekasta joissa koko lauma vetää jalat ilmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, on se hauskaa saada koko porukasta juoksemisesta kuva :D

   Poista
 3. minun suosikki on tuo 10. kuva :-D kuka siellä alla on hampaat irvessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Totta puhuen, en osaa sanoa kuka siellä on! Sitäkin yrittänyt miettiä kovin :D

   Poista
 4. Tuo 14. kuva on ehdoton lemppari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne on oikein söpöinä kun nuuhkivat toisensa söpösti :) kiitos kommentistasi!

   Poista