Sivut

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Uusi kaveri

Oli ihanaa katsella, kun Petu sai uuden kaverin, Aida. Ne tulivat hyvin toimeen, leikkivät ja juoksivat paljon. Eli ensi kerralla uskaltaudutaan johonkin muualle leikkimään kuin meidän lähimetsässä. Siinä meidän lähimetsässä on huono puoli, kun siinä on aika paljon kallioita (tällöin tasainen leikkimis-alue on pieni) ja ihmisiä liikkuvat aina välillä ohi, eikä kaikki tykkää vapaita olevista koirista... Mutta ihan hyvä oli tutustuttaa ensi molemmat koirat rauhassa toisiinsa. Aida on kiva kaveri! Seuraavia treffejä odotellessa!

    Harmikseni suosikkini Sigman-putkeni automaatti-tarkennus meni jumiin (luultavasti kosteuden vuoksi), oli tosi fiksua käyttää sitä toissapäivänä lumipyryssä. Tai no, ensi kerralla laittaisin jonkilaista suojaa kameran päälle sateelta. Nyt se putki ui riisien joukossa, jotta riisit imeäisi kosteudet pois putkesta.. Toivottavasti automaatti-tarkennus toimisi, helpottaisi huomattavan paljon koirien kuvauksessa! Muuten vaivun epätoivoon! En raaski viedä kalliille korjaukselle... Ääh.
     Näissä kuvissa on siis pitkästä aikaan otettu käyttöön vanha Canon-kaukoputkeni, sillä pystyi ottamaan kaukaalta kuvia, eikä niinkään ihan läheltä. Parempi kuitenkin se putki, kuin ei mitään...

Pahoittelen runsaasta kuvamäärästä! Ovatko ne kuvien määrät olleet tähän asti mielestänne sopivia vai ihan liikaa?


6 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kuvia ei ollut liikaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun on paljon kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva. Mä kyllä tykkään ottaa paljon kuvia, jotta on edes riittävän monta onnistuneita kuvia :)

      Poista
  3. Tosi hyviä kuvia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Koirien kuvaamisessa ja vieläpä aurinkoisena päivänä riittää haastetta kuvaamiseen, huh!

      Poista