tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tervehdys!

Matka tukholmassa meni hyvin ja oli mukavaa. Ainon näytelmän ensi-illan esitys oli hieno ja eläimet oli hyvä lisä siihen esitykseen. Hevoset olivat eläimistä eniten mukana, koirat olivat aika vähän mukana ja pienenpieni söpö aasi tuli aina välillä mukaan näytelmään. Venus-esitys (klikkaamalla pääset näytelmän kotisivulle) kertoi sellaisesta naamioitumisesta itsensä, jotta selviäisi elämällä (niikuin nainen vaihtaa miehen rooliin tai muihin rooleihin).
     Ja joo, osa näytelmän keskusteluista ruotsikielisestä viittomakielestä meni minulta ihan ohi, silti tilanteiden mukaan ymmärsin kokonaisuuden. Kuuleville ruotsia osaaville varten on näytelmässä kertoja-hahmo, joka puhuu koko näytelmän ajan ja näyttelee itsekin mukana. Se oli tosi hyvä idea, eikä tarvinnut käyttää mitään perinteistä tulkkia!

Iloinen Petu odotti satamalla tullessani takaisin Turkuun. Petu saikin vielä sen jälkeen kotona nautiskella miljoooooooonista rapsutuksista. Ihana poika. Maailman ihanin poika, hihih. Sitä Petu kuulee jatkuvasti. Toivottavasti vaan, ettei se kyllästy siihen. Heh.

Tässä vielä viime perjantailta Petun frisbee-leikistä kuvia, jotka nyt sain kunnolla valikoitua ja käsiteltyä kuvat kuvien joukosta. 


4 kommenttia:

 1. Saako Petu kuinka uswin kopin, kun sille heitetään joku lelu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan suoraan koppia suuhun Petulla ei homma suju, jotenkin se ei ota lelua heti koppiin, se antaa vain lelun pudottaa ensi maahan ja sitten ottaa sitä suuhun. pitää harjoitella, että ottais kopinkin :D Heitetään siis lelua johonkin pienen matkan päähän ja Petu hakee sen ihan innolla.

   Poista
 2. Tosi hyvä tää Petu ploki:)) Tykkään:))
  T:Jaana

  VastaaPoista