Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Jes, lunta!


Minä jo ihan luulin, ettei lunta enää tulisi. Aamulla kun avasin ikkunan sädekaihtimet, siinähän silmät meni pyöreäksi valkoisesta yllätyksestä. Oli vain vähän alle sentin verran lunta... Otin äkkiä kameran mukaan lenkille, siltä varalta jos lumet sulaisi heti päivän mittaan, eikä tulisi ehkä enää lunta tältä talvelta(?). Jos ensi talvi on yhtä huono kuin tämä melko lumeton talvi, niin olisi hienoa käydä pohjois-puolella Suomea, vaikkapa Lapissa kun siellä en ole edes koskaan käynyt. Hyi minua, poikaystäväni Leke on sentään käynyt.. Petu varmasti tykkäisi ajatuksesta kieriä lumen hangessa. Heheh. Katsotaan sitten, jos säästäisi ensi sitä kukkaroa...


    Siihen tämän päiväiseen aamuun.. Muutaman kerran käytin hyödykseni paikka-harjoitusta ulkona. Asiaa vaikeuttaa vielä itselleni on se, kun piti kuvata nopeasti Petua ja sen jälkeen palkita heti Petua onnistuneen paikalla olemisesta. Petu ei helposti malta odottaa paikallaan kovin pitkään, varsinkin kun ulkona ollaan.



Keppi on kaveri. tai kenties keppi leikkii sikaria :D
Petu nautiskelee jokapäiväisestä rapsutuksista :D


Pentukurssi 


    Eilen pentukurssilla harjoiteltiin tätä paikka-harjoitusta. Tarkoituksena siinä oli jättää koiran yksin paikalleen ja ohjaaja lähtisi kävelemään ensi muutaman askeleen päähän ja palata takaisin koiran luo palkitsemaan. Sitten jättää uudestaan koiran siihen ja kävellä vieläkin kauemmaksi, palata takaisin koiran luo ja sitten kävellä taas kauemmaksi pois koiran luota ja sit takaisin koiran luo palkitsemaan.  Petu oikeastikin pysyi paikallaan vapaana ja vielä kun vieressä ol muitakin koiria, jotka pysyttelivät myös paikallaan. Pari kertaa Petu lähti seuraamaan minua paikoiltaan, kun kävelin "liian" kauas. Se oli kyllä haasteellista, mutta kivaa kun oli onnistumisia.

      Tänne en ole kirjoittanutkaan mitään pentukurssista. Päästiin vihdoinkin noutajien yhdistyksen pentukurssille, mihin haluttiin. 4 kertaa jo käyty, eilen oli viimeinen kerta sisähallilla ja vielä on yks kerta ensi kerralla, silloin ollaan jossain ulkona. Tästä kurssista olen kyllä tykännyt. Kurssin sisältö on paljon monipuolisempi kuin verrattuna siihen edelliseen paikkaan, jossa käytiin. Tällä kurssilla oli mm. pujottelua jokaisen koiran ohi, luoksetuloa, seuraamista hihassa, sivulle istumista vieressä, katsekontaktia(!) jne. Pitääpä varata paikkaa vielä jatkokurssille, se olisi todella kivaa päästä!

Pentukurssilla...


Instagram

Muuten minut löytää myös kännykän sovelluksesta instagrammista nimellä aanskubansku (klikkaa, pääset instagramin internetin sivulle), siellä on aika paljon Petun kuvia ja muutamia lyhyitä videopätkiä. Petu on valloittanut mun instagrammia.... Heheh. On siellä jotain muutakin kuvaa... Jos jollain teistä lukijoista on instagram, mielelläni kävisin katsomassa sitä! :)

Instagram


2 kommenttia:

  1. jee! tuleeko myös videota pentukurssista jossain vaiheessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule, on vain kännykällä kuvattuja videopätkiä ja pari niistä on pikku-pätkiä instagramissa. Ei olla otettu oikeaa kameraa mukaan, en tiiä olisiko saanut ottaa mukaan :D

      Poista