lauantai 24. lokakuuta 2015

Åbo Åpen Show -15

Viime sunnuntain aamu alkoi ensi rauhallisesti. Ei ollut mitään kiirettä. Aamu-lenkillä oltiin siis vaan ihan kaikessa rauhassa. Sen jälkeen kysyin Lekeltä, tuleeko mukaan näyttelyihin katsomaan. Muttei nyt flunssaisena halunnut tulla mukaan, ensi vuonna sitten terveenä tulee varmaan. Pakkailin tavarat reppuun, lihapullia, näyttelyhihnaa, rokotustodistusta, kameraa, vesipulloa, kuppia, varmuuden vuoksi pyyhkeenkin mukaan autoon... Sitten iski paniikki, kun unohdin tulostaa näyttelyn kehän numerolapun! Ja sain tekstarin, että kehään pitäis ihan kohta jo mennä! Äkkiä siinä sitten avaamaan konetta ja netti päälle. Ja hakea tulostin pöydälle. Miten sitä numerolappua voi vaan unohtaa.... Mutta Petun esittäjä Aino tekstasi, ettei se haittaa, kun sen saa sit paikan päällä.. Aiii huhhh, joten jätin koneen sikseen ja ei muuta kuin koira autoon ja sitten mentiin autolla kauhealla kiireellä paikalle, sydämen tykytyksiä riitti matkalla. Onneksi Åbo Åpeniin oli helppo päästä kotoa moottoritien kautta ja se oli lähellä, niin ehdin vielä myöhässä paikalle... ensi kerralla todellakin pitää tulla paaaaaljon aaaaaiiiiiiiikaisemmin paikalle!! Kiiretön aamu muuttuikin kiireelliseksi :D


Aino otti Petun ja harjoitteli hieman Petun kanssa ennen kehään menemistä. Kasvattaja oli porukoineen kehän vieressä odottelemassa. Kaikkia oli kiva nähdä! Petun serkku Aapokin osallistui kasvattajan kanssa myös samaan luokkaan. Paikalla oli monta kasvattajan kasvatteja, menivät eri luokkiin. Näyttelyt meni Petulla kivasti. Petu käyttäytyi hyvin, yhden kerran meinasi mennä tuomarin luo iloitsemaan, muuten tosi hyvin sujui kehässä. Sitten oli koko luokan ryhmä, yhteensä taisi olla 8 uroksia. Pääsi Petu sitten sijoitukseen neljänneksi. Palkinnoksi vihreä ruusuke ja kakkapusseja kera kotelon. Kakkapusseja tarvitaan aina. Heh.


Petun veli Kalle ja Petu. Tosi edustava kuva :DSuurkiitos Åbo Åpenin järjestäjän tekstin kääntämisestä, kun en tuosta käsialasta saanut mitenkään selvää, niin oli vaikeaa kääntää.. Alla käännös suomeksi:

2 vuotias erittäin hyväntyyppinen uros. Kaunis pää ja hyvä rinnansyvyys. Erinomainen ylälinja. Hyvät etukulmaukset. Hyvä luusto ja tassut. Hyvä runko. Erittäin hyvät takakulmaukset, erittäin hyvät liikkeet hyvällä askelpituudella. Hyvin esitetty.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti