Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2014

Pojat riehuvat jälleen

Oh, ou nouu.. Lightroomin 30päivän kokeiluversio loppui, olin jo ennen ladannut vanhempaa kokeiluversiota.. Pitänee ladata jotain toista vanhaa kokeiluversiota. Lightroomista olen tykännyt käyttää. Tosi kiva ohjelma on. Aluksi oli kyllä ihmettelemistä, miten tallentaa paranneltua kuvaa koneeseen... Onneksi eräs auttoikin tämän asian kanssa ohjeistamalla. Lightroom ei ole mikään niinkuin photoshop, millä saa käsiteltyä kuvaa todella laajasti. Lightroom sopii enemmänkin vaan kuvien paranteluun. Ja se onkin halvempi kuin adobe photoshop. Itselläni on käytössä corel paintshop. Se on vähän samantyyppinen kuin photoshop, mutta photoshop on kyllä vaan parempi. Harmi kun kaikki photoshopin kokeiluversioita käytetty jo loppuun kauan sitten :D

Jostain syystä blogger vääntää näitä käsiteltyjäni kuvien värit ihan toisenlaisiksi... No, tyydyn näihin nyt sitten.



Muutamaa päivää sitten Petu pääsi leikkimään Pumban kanssa pitkästä aikaan! Täytyisi useammin päästää Petun tapaamaan Pumbaa. Se on tosi kiva kaveri! Molemmat on samanlaisia sottapyttyjä, jotka tykkäävät päästä likaamaan itsensä. Tällä kertaa ei niiin likaiseksi kuin viimeksi (vähän kuitenkin pääsivät nauttimaan likaisuudesta, hihih), mutta lenkin jälkeen Petu pääsi pesuun ja nukkui hyvin. Seuraavana päivänä Petu oli sopivasti puhdas kun mentiin pappani syntymäpäiville kakkua syömään.

Hyvä pojat, osasivat malttaa paikallaan Pumban emännän pyynnöstä...
Ja käskystä tulemaan meitä kohti!
Elokuisen sateen tuoman pikku-lammikossa käyty uiskentelemassa :D
Halipula!!!

Päästiin nyt syksylle arkitottelevaisuuskurssille, sitä odotellessa! Kyllä sitä Petun tottelevaisuutta pitää hiota vielä. Muihin kursseihin ei olla ilmoittauduttu... Hmm. Pitääpä katsella, mihin voitaisiin ilmoittautua ja kokeilla jotain lajia. Mitenkään ihan vakavalla mielellä ei välttämättä harrasteta, pääasia, että se olisi kivaa.
Hyvää alkanutta syksyä kaikille!!!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia taas. Toi vimppa kuva on mahtava! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo jännä kun totaa otosta onnistuttiin saamaan! :D

      Poista