keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Keskiviikon temppuilut

Tänään harjoittelin vähän temppuja ja halusin ottaa niistä videolle, kun en ole paljoa tempuista ottanut videolle. Tässä videossa ei kyllä ole edes ihan kaikkia temppuja, eli vaan osa niistä tempuista. Vielä pitää kyllä hiota temppuja. No, harjoitus tekee mestarin. Käytän paljon käsimerkkejä ja usein myös vähän ääntä käyttäenkin. Pahoittelen, kun on vähän pimeä video. Oli fiksua laittaa kamera suoraan ikkunan vastavaloon päin. :D

P.S. Jos videon laatu häiritsee, laita mutterista paremmalle laadulle.
Petun temppuilun päivän kohokohta oli, kun Leken kaveri oli iltapäivällä nukkumassa sohvalla ja heidän piti lähteä kohta frisbeegolffaamaan. Keittiössä ollessani tein pyynnön Petulle: "Herätä Rami" ja sen jälkeen Petu käveli reippaasti rappusista alas olohuoneeseen herättämään Ramia. Hienosti poika herätti hänet.
        Hitsi, kun olisi pitänyt ottaa koko tapahtuneesta videon! En siis ole ennen käyttänyt tätä "herätä"-käskyä. Leke oli sitä käskyä opettanut Petua, kun olin usein ottanut päiväunia... "Herätä Ansu" Hahhah.. On meillä fiksu koira!


Huomenna Petulla on treenikaveri, Aida. Treenataan jotain tottelevaisuutta. Tekee molemmille koirille hyvää, kun on toinenkin koira paikalla. Olinkin halunnut joskus tällaista kaveria, jotenkin vain ei tullut mitään tällainen omatoiminen treenailu toisen koirakon kanssa. Mutta vihdoinkin tämä käy toteen. Kivaa!

Aida ja Petu joskus huhtikuulta.


2 kommenttia: