torstai 26. joulukuuta 2013

Petu joulu-fiiliksessä

Petu oli mukana kahdessa paikassa jouluna meidän porukoitten luona. Poika-kulta olikin joulun jälkeen ihan väsynyt. Toisessa paikassa tuli otettua enemmän kuvia ja toisessa vain vähän kuvia otettu. Ensi vuonna tulee otettua enemmän, sitä enemmän tulisi toivottavasti kivoja kuvia!
   Petu sai lahjoiksi puruluun, possunkorvia ja yhden lelun. Petu pureskeli puruluun loppuun vain yhdessä päivässä jouluaattona.. Ohhoh.. Toivottavasti ei ollut liikaa yhdelle päivälle. Välillä Petu kantoi paketteja iloisena. Hihh, se oli söpö. Petustahan voisi tulla olemaan tulevaisuudessa mainio joulupukki, joka voisi jakella paketteja muille! Tosin punaisen lakin päähän pukeminen tuottaa hieman vaikeuksia.. Heheh.


 photo ahh_zps790962eb.jpg

 photo iiihana_zps21dec140.jpg

 photo laatikko_zps030b52e1.jpg

 photo hihih_zps96114889.jpg

 photo laaatikko_zpsf1ec37d9.jpg

 photo Petuuuhih_zps2bb6ebc0.jpg
Petun ensimmäinen joulukuusi takana.

Toivottavasti teilläkin oli mukava joulu! Ja nyt uusi vuosi tekee jo tuloaan.. Jännää. Pian se onkin jo ohi. Petun uuden vuoden lupaus on varmaan olla koko vuoden kiltti, niin saa ensi jouluna jotain kivaa lahjaa. Hihii. No, ainahan se on ollut ihana ja kiltti (jos kenkien varastelu eteiseltä ei lasketa..) :)

2 kommenttia: