Sivut

torstai 9. heinäkuuta 2015

Luun kimpussa

ZooJatar-lemmikkikaupasta ostettu hirven putkiluu, tää maksoi 5e, ei hirveän pahan hintainen. 
Ja eikun herkuttelemaan!!

Petu on sellainen hullu syömään kaikki ruuat, jopa nahkaiset puruluutkin pureskellaan vauhdilla loppuun kerrallaan ilman mitään taukoja... Niinpä, olen joskus ostanut Musti ja Mirriltä hirven puruluuta ison kokoisena, kun se on sitkeämpää ja kestää kauemmin pureskella. Suurta puruluuta pureskellessa ei ole Petu yhtäkään kertaa kyllästynyt pureskelemaan, se vain haluaa just pureskella kokonaan loppuun. Vähän ahne koira :D Täten joudun välillä ottamaan puruluuta siltä pois, koska muuten se ei lopeta pureskelemasta ja sitten toisena päivänä annan taas sen puruluun, jota saa pureskella lisää.
        Ja sitten tuo ihan oikea hirven luu, minkä just ostin eilen. Annoin pureskella vain hetken aikaan, kun ei ole tottunut oikean luun pureskelusta. Mutta kyllä Petu tykkäsi ihan hirveästi! :)

Syödäänkö teillä puruluita/luita hulluna? :D





6 kommenttia:

  1. Oi, näyttääpäs herkulliselta! Aivan kuola valuu meiltä..

    Mamma antaa meille aina puruluita ja syödään päivittäin jos jonkinmoista puruluun tynkää. Välillä on ihan valkoisia normirullia, possunkorvaa, naudan mahaa ja kaikkea muuta siltä väliltä :) Nami!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namm ;D Petukin syö niitä hampaille hyvää-purutikkuja päivittäin. Ne perus valkoiset puruluut ei sovi Petulle kun pureskelee liian nopeasti ja hotkaisee niitä hetkessä... :S possunkorvaakin syötetään joskus! Herkkua! :D

      Poista
  2. Omnomnom! :9 täytyisi joku päivä ostaa Tuitullekin ihan aito luu, tähän asti ollaan menty pelkillä puruluilla. Kauankohan kuusikiloiselta pikku sheltiltä menisi kaluta tuollainen jättiluu? :''D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin yleensä vaan niitä sitkeitä hirven puruluita antanut. Hahah, niinpä... onneksi lemmikkikaupoissa on kivasti valikoimia sheltillekin :D

      Poista
  3. Meillä syödään varsinaisia luita sitä mukaan kun on varaa. Valkoisia sian/naudannahkapatukoita en anna, koska ovat lähinnä jauhoista mössöä ja saattavat aiheuttaa suolisto-ongelmia. Poronluita menee paljon. Pakasteluita ei voi antaa, koska ne oksennetaan, kun palat jää kurkkuun tai luu ei sula mahassa. Meidän koirat ei juurikaan nirsoile, kaikki menee sitä mukaan kun annetaan. Kalanperkuujätteet ovat herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, ne aidot luut onkin kalliita. :(
      Aihh, onks semmoista pakasteluitakin. Ei kuulosta hyvältä sellainen. Petukin syö kaiken mitä sille annetaan :D ja ohhoh kalanperkuujätteet, eiks niissä ole aika teräviä luita ja ruotoja?
      Ja kiva kun kommentoit! :)

      Poista